Genomen Maatregelen COVID-19

CIAC Gent levert voertuigen aan Rode Kruis en FARYS

27/03/2017

CIAC Gent mocht de afgelopen weken bedrijfsvoertuigen afleveren bij onder andere Het Rode Kruis Sint-Amandsberg en waterbedrijf FARYS. We zijn trots onze bescheiden bijdrage te mogen leveren aan deze diensten.

Het Rode Kruis schafte enkele weken geleden een Ford Tourneo Custom aan bij CIAC FordStore Gent zodat de dienst haar hulpverleners veilig en comfortabel kan vervoeren. Rode Kruis Sint-Amandsberg schreef daarover op Facebook: "Om de bevolking beter van dienst te zijn, onze vrijwilligers optimaal te ondersteunen beschikt onze afdeling over een personen en materiaal voertuig. Met 9 zitplaatsen kunnen we ons voertuig gebruiken om naar preventieve hulpacties te gaan. We kunnen vanaf heden ook ingezet bij een evacuatie of om bvb DSI collega's te vervoeren."

Het team van vrijwillige hulpverleners maakte deze groepsfoto met hun nieuwe Ford Tourneo Custom:


Waterbedrijf FARYS koos voor vier exemplaren van de Ford Transit Connect: een compacte bedrijfswagen met verrassend veel laadruimte. Perfect voor de vakmensen die dagelijks de weg op gaan om onderhoud te plegen, storingen te oplossen en reparaties uit te voeren aan het waterleidingsysteem. Dankzij hen is de levering en afvoer van drinkwater zo goed geregeld. Met de nieuwe Fords Transit Connect reizen zij in comfort van klus naar klus en kunnen daar beschikken over alle materialen die zij nodig hebben om hun werk uit te kunnen voeren.

CIAC FordStore Gent zoekt voor u een fleetoplossing

CIAC FordStore Gent denkt graag mee met bedrijven en organisaties die een hoge kwaliteit Ford wagen zoeken voor personen- of goederenvervoer. Onze verkopers geven deskundig advies over de wagens die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de klant en perfect in prijs zitten. Zij luisteren naar de wensen van de klant en verzorgen nauwe opvolging vanaf het eerste gesprek. CIAC Gent vertelt u ook graag over de uiteenlopende financieringsmogelijkheden. Bij ons staat de klant staat steeds op de eerste plaats.

Contacteer de fleetafdeling van CIAC FordStore Gent

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen