Financiering & Verzekering

Ford Options is een andere manier om uw auto te financieren, omdat het plan u de mogelijkheid geeft om elke twee jaar met een nieuwe Ford te rijden. Met voorschotten van 0 tot 25% en de zekerheid van een vooraf overeengekomen Toekomstige Gegarandeerde Minimum Waarde (TGMW) is Ford Options misschien het juiste financieringsplan voor u. Informeer u bij ons verkoop team op 09 235 87 34 

Ford Insure Motor Insurance

Uw Ford Autoverzekering stelt u zelf samen, op maat van uw Ford én uw behoeften. 

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)
Deze basisdekking is wettelijk verplicht. Ze dekt de materiële schade en de lichamelijke letsels aan derden bij een ongeval in fout.

Beperkte Omnium
De Beperkte Omnium verzekert u tegen diefstal en poging tot diefstal, brand, natuurkrachten, aanraking met dieren en glasbreuk.

Volledige Omnium
De Volledige Omnium verzekert ook uw eigen schade (ongeacht of u in fout bent of niet) en schade door vandalisme. Lees meer over de Volledige Omnium

Aanvullende waarborgen

 • Bij een ongeval in fout is de bestuurder normaal niet verzekerd voor zijn lichamelijke verwondingen.  Om als gekwetste bestuurder toch te worden vergoed als je zelf in fout bent, kan je opteren voor het afsluiten van een bestuurdersverzekering.
 • Met de waarborg rechtsbijstand worden uw rechten verdedigd. Uiteraard met volledig vrije keuze van advocaat.

Worry-free motoring with Ford

Garantie nieuwe voertuigen

Koop een nieuwe Ford en u krijgt niet alleen een schitterende auto. U krijgt een betrouwbare automobielpartner die u een volledige ondersteuning, service en klantenservice geeft vanaf de dag waarop u het voertuig ophaalt. Hieronder vindt u informatie over onze brede waaier van garanties op nieuwe voertuigen.

Meer details kan u ook terugvinden in het Ford Garantie- en Onderhoudsboekje.
Download het Garantie- en Onderhoudsboekje

Basisgarantie
Wanneer een onderdeel van uw auto moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van een fabrieksfout, wordt dit onderdeel geheel kosteloos gerepareerd of vervangen door ons, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.

Garantie op het lakwerk
Wanneer de lak van uw auto moet worden hersteld ten gevolge van een fabrieksfout, worden de nodige reparaties geheel kosteloos uitgevoerd door ons, ongeacht een eventuele verandering van eigenaar gedurende de garantieperiode van 2 jaar.

Garantie tegen doorroesten
Het koetswerk van uw Ford is tot 12 jaar (afhankelijk van het model) gewaarborgd tegen doorroesten vanaf de binnenzijde. Om het recht op deze garantie te behouden, moet u regelmatig het koetswerk en het lakwerk van uw Ford onderwerpen (eventueel tijdens de periodieke controles) aan de controles die beschreven worden in uw service-instructies.

Garantie herstellingen
Herstellingen uitgevoerd bij ons zijn maar liefst 3 jaar gewaarborgd. Vanzelfsprekend blijft de hoge inruilwaarde van uw wagen behouden, evenals de Ford waarborg (inclusief anti-roest). Kortom, een gouden zaak voor een competitieve prijs!

Ford is niet aansprakelijk voor herstellingen die het rechtstreekse gevolg zijn van:
 • schade veroorzaakt door nalatigheid, overstroming, ongevallen, rallyrijden, racen of ander verkeerd gebruik.
 • normale slijtage.
 • het niet correct onderhouden van het voertuig overeenkomstig de onderhoudsschema's en service-instructies van Ford.
 • het niet correct onderhouden van lakwerk en koetswerk door regelmatig reinigen overeenkomstig de instructies van Ford.
 • het zonder toestemming wijzigen van het voertuig of zijn componenten.
 • het niet tijdig herstellen van lak- of koetswerkschade tijdens de controle van koetswerk en lakwerk.
 • factoren die wij niet in de hand hebben, zoals schade veroorzaakt door luchtverontreiniging, stormen, steenslag, krassen of het gebruik van ongeschikte reinigingsmiddelen.
 • herstellingen volgens methoden die niet zijn goedgekeurd door Ford.
 • het niet gebruiken van originele Ford onderdelen, of van onderdelen of vloeistoffen die niet aan de kwaliteit van de originele Ford onderdelen en vloeistoffen beantwoorden .

Raadpleeg voor meer details het Ford Garantie- en Onderhoudsboekje.

Ford Protect Garantie Extra

Elke nieuwe Ford wordt automatisch beschermd door de basisgarantie van 2 jaar op nieuwe voertuigen, zonder extra kosten. En voor nog meer gemoedsrust kunt u bij de aankoop van uw wagen opteren om de garantie uit te breiden tot 5 jaar. Deze garantie extra biedt u gemoedsrust voor 5 jaar of tot 100.000 km is bereikt.

Ford Protect Garantie Extra dekt alle vitale componenten en onderdelen inclusief de werkuren voor de eventuele vervanging.

Voor Transit en Connect werden 2 speciale formules ontwikkeld met een looptijd tot 5 jaar en tot een maximale kilometerstand van 200.000 km.

Indien het defecte voertuig niet hersteld kan worden binnen de 24 uur nadat het bij een Ford Erkende Hersteller werd aangeboden, worden de huurkosten van een gelijkwaardig vervangvoertuig eveneens vergoed in het kader van deze Garantie Extra voor een periode van maximaal 5 dagen.

Ford Protect Garantie Extra verhoogt de kans op een hogere doorverkoopwaarde wanneer u uw voertuig verkoopt. Er is namelijk de mogelijkheid om de uitgebreide garantie zonder extra kosten over te dragen op de nieuwe eigenaar, een erg krachtig verkoopsargument!

> Download de prijslijst (PDF)
> Download de voorwaarden (PDF)

Ford Protect A1

Als u een tweedehandswagen, Ford Direct, koopt bij ons, kunt u nu genieten van de gemoedsrust van de Ford Protect A1 waarborg. Dit betekent dat u 1 of 2 jaar verder kunt genieten van de Ford ervaring zonder rekeningen voor de herstelling van de gedekte onderdelen.

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures